Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός-Βόλος ο Ρόμπι Κιν

Στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός-Βόλος ο Ρόμπι Κιν
Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 11:55

Για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι τεράστια πρόκληση να αντιμετωπίζει τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας. Οι Ισραηλινοί γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει και ποιος είναι ο Ολυμπιακός και για αυτό θα κάνουν τα πάντα για να βάλουν δύσκολα στον Θρύλο.

Στη σημερινή (3/3) αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Βόλο για την τελευταία αγωνιτική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League, θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν. Ο Ιρλανδός παλαίμαχος φορ, θέλει να παρακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους», καθώς την Πέμπτη (7/3) θα βρεθεί απέναντί τους, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Conference League.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετώπισε χθες (2/3) τη Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, την οποία κέρδισε άνετα με 4-0. Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Τελ Αβίβ αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο, το ξέρουμε αυτό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μας φέτος, με τους παίκτες και την ομάδα που έχει ο αντίπαλος. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τα σπουδαία επιτεύγματα που έχουμε κάνει φέτος στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης