Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κούγιας κατά Κοσμά: «Eίστε υπάλληλοι του Γιαννάκη...»

Κούγιας κατά Κοσμά: «Eίστε υπάλληλοι του Γιαννάκη...»
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024 - 17:16

Φουλ επίθεση Αλέξη Κούγια κατά της ΑΕΚ και συνάμα της «εγκληματικής» οργάνωσης με την κλήρωση των playoffs μια ιστορία από την συνεδρίαση της Super League.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού έκανε φραστική επίθεση στον Γιώργο Κοσμά της ΑΕΚ και τον πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος είναι πλέον ο «εκλεκτός» πρόεδρος της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από την κλήρωση των playoffs λοιπόν ο Αλέξης Κούγιας πήρε τον λόγο ζητώντας η τοποθέτηση που έκανε να καταχωρηθεί στα πρακτικά. Ξεκίνησε λοιπόν να λέει για όλα εκείνα που οι υπόλοιποι παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν στο πρωτάθλημα αναδεικνύοντας κάποια πράγματα που «φωνάζουν» εδώ και καιρό και οι αρμόδιοι της Κυβέρνησης κλείνουν τα αυτιά τους.

Αναφέρθηκε στον Γιαννάκη Παπαδόπουλο, κατέθεσε την άποψη του για τον τρόπο που ευνοείται η ΑΕΚ και σε αυτό το πρωτάθλημα κλπ. Κάπου εκεί λοιπόν με το έτσι θέλω ο Μηνάς Λυσάνδρου, πρόεδρος της Super League ξαναλέμε, ανέφερε ότι διακόπτει τη συνεδρίαση και τέλος πάντων πως «τέρμα οι εντυπώσεις» θέλοντας ουσιαστικά να απαγορεύσει στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του. Εκεί πετάχτηκε ο Κοσμάς να πει την «εξυπνάδα» του στον Αλέξη Κούγια, αλλά ο δεύτερος τον έβαλε στην θέση του, πετώντας του ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρω και στη συνέχεια λέγοντας του «Πήγαινε να φέρεις τους καφέδες».

Και μιας και όλα αυτά τέλος πάντων λίγη σημασία έχουν; Το ουσιαστικό της υπόθεσης μένει στην άκρη; Τι ακριβώς συμβαίνει με τη Super League; Ενόψει των Playoffs ο Ολυμπιακός προφανώς και έχει κάθε δικαίωμα να φέρνει στο τραπέζι της συζήτησης οτιδήποτε αφορά σε αυτό. Να αναδεικνύει τα κακώς κείμενα με τη διαιτησία και με τα συμπαρομαρτούντα μιας υπόθεσης που πληγώνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Διαβάστε επίσης