Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ και οι φορμαρισμένες ομάδες του κόσμου!

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ και οι φορμαρισμένες ομάδες του κόσμου!
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 11:45

Mπορεί ο ίδιος να μην το παραδέχεται, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, φαίνεται πως έχει στα χέρια του ένα «μαγικό ραβδάκι» που «άλλαξε» τον Ολυμπιακό.

Με τον Βάσκο προπονητή, να «μετράει» μέχρι στιγμής έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ως προπονητής του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέσσερις νίκες απέναντι σε ΠΑΟΚ (1-4), Αστέρα Τρίπολης (2-1), Παναιτωλικό (1-2) και Βόλο (3-0) για την Σούπερ Λιγκ, αλλά και δύο νίκες με 1-0 στα παιχνίδια με την Φερεντσβάρος για τους «32» του Κόνφερενς Λιγκ, είναι ο μέχρι στιγμής εκπληκτικός απολογισμός του Μεντιλίμπαρ.

Και αυτή η πολύ καλή εκκίνηση του στον Πειραιά, «τοποθετεί» τον Ολυμπιακό με τον Μεντιλίμπαρ στην άκρη του πάγκου, σε μια από τις 20 πιο φορμαρισμένες ομάδες στον πλανήτη, λόγω των αποτελεσμάτων που έχουν στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Και με τους αριθμούς του να είναι επίσης πολύ καλοί, αφού το «ενεργητικό»… γράφει «12 γκολ» και το «παθητικό» μόλις τρία. Στο «γκρουπ» αυτών των 20 ομάδων, υπάρχουν και κλαμπ που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα χαμηλότερης δυναμικότητας, όπως η Εσκάλντες στην Ανδόρα, η Βίκινγκουρ στα Νησιά Φερόε ή η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ, αλλά συναντάμε και πολύ ισχυρές ομάδες, που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως η Ίντερ και η Λίβερπουλ. Ο Ολυμπιακός με αυτά τα αποτελέσματα είναι 18ος και μένει να δούμε αν την Πέμπτη απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα, αυξήσει τα νούμερα του.

Διαβάστε επίσης