Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πλάνο νίκης του Ολυμπιακού

Το πλάνο νίκης του Ολυμπιακού
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2024 - 23:42

Μία από τις πιο σημαντικές «μάχες» του τη φετινή σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη (7/3, 22:00). Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Μία ακόμα, όπως τις πολλές στην ένδοξη ιστορία του! Μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά, άλλο ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «ραντεβού». Και μάλιστα, στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, «κάστρο» του (ανακοινώθηκε sold out).

Οι Πειραιώτες «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό σερί νικών, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Ο Βάσκος έχει οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο «έξι στα έξι», ενώ μετά την απομάκρυνση του Κάρλος Καρβαλιάλ, το σερί μεταφράζεται σε «επτά στα επτά» (4-0 τον ΟΦΗ, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο στον πάγκο).

Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με «φόντο» τη ρεβάνς στη Σερβία. Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ώστε να έχει τον «πρώτο λόγο» για την πρόκριση στην οκτάδα του Conference League. Και μπορεί να το κάνει. Με τον Μεντιλίμπαρ να σχεδιάζει το πλάνο νίκης των Πειραιωτών.

Όπως φαίνεται, ο Βάσκος θα «κατεβάσει» τους «ερυθρόλευκους» με «συνταγή» Φερεντσβάρος. Ο Ισπανός δεν θα προχωρήσει σε εκπλήξεις. Κάτω από τα δοκάρια, θα είναι ο Πασχαλάκης, ενώ στην άμυνα, οι Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο και Ορτέγκα. Στη μεσαία γραμμή, θεωρείται «σίγουρη» η χρησιμοποίηση τριών χαφ, των Όρτα, Εσε και Τσικίνιο. Με τους Ποντένσε, Φορτούνη να βρίσκονται στα «φτερά» και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή.

Πολλά μπορούν να αλλάξουν, όμως, αφού απομένει άλλη μία προπόνηση, αυτή της Τετάρτης (6/3).

Διαβάστε επίσης