Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι 101 «ερυθρόλευκες» συμμετοχές του Ποντένσε και ο... Μέλμπεργκ

Οι 101 «ερυθρόλευκες» συμμετοχές του Ποντένσε και ο... Μέλμπεργκ
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024 - 14:51

Στο «εφιαλτικό» παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, αλλά «έπιασε» σε συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα τον Ριβάλντο (101). Εξάλλου, στον αγώνα με τον Βόλο ξεπέρασε ένα άλλο τεράστιο όνομα, που έχει φορέσει τη φανέλα του θρύλου και συνεχίζει από άλλη σημαντική θέση εδώ και χρόνια, τον Κριστιάν Καρεμπέ, που έπαιξε 99 φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού. Και ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον Όλοφ Μέλμπεργκ, με τις 106 συμμετοχές, ενώ ίδιο αριθμό εμφανίσεων έχει και ο νυν στόπερ της Κηφισιάς, Αλμπέρτο Μποτία.

Να σημειωθεί, πως ο Ποντένσε έχει ήδη καταγράψει φέτος 33 συμμετοχές, έχοντας την πιο παραγωγική του σεζόν, καθώς έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα 10 φορές, ενώ έχει βοηθήσει και δημιουργικά με έξι ασίστ. Την πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό, το 2018-19, είχε 41 συμμετοχές με οκτώ γκολ και εννιά ασίστ, ενώ την επομένη, έπαιξε ως τον Γενάρη, όπου πουλήθηκε στην Γουλβς, καταγράφοντας, σε 27 αγώνες, πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο Ποντένσε, πλέον, στρέφει το βλέμμα του στο «αιώνιο» ντέρμπι της Κυριακής (10/3), όπου θέλει να κάνει και ένα μεγάλο ματς απέναντι στον ΠΑΟ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ζει για τα μεγάλα παιχνίδια και πρέπει να το αποδείξει στην πρεμιέρα των playoffs της Super League.

Πηγή: redking.gr

Διαβάστε επίσης