Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Αλμέιδα έχει παράπονα από τη διαιτησία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Αλμέιδα έχει παράπονα από τη διαιτησία!
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 17:35

Το έχουν τερματίσει! Τόσο καιρό στην ΑΕΚ παίζουν με τους δικούς τους κανόνες, αλλά τώρα λίγο πριν τα playoffs της Stoiximan Super League, βγήκε ο Αλμέιδα να μιλήσει για κανονισμούς! Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στη διαιτησία του αγώνα της ομάδας του με τον Άρη και τόνισε ότι το πέναλτι που κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς «δεν έπρεπε να δοθεί, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό»!

Βέβαια, δεν μας είπε για το αστείο πέναλτι που κέρδισε ο Άμραμπατ σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά και για όλα τα γελοία πέναλτι που έχει κερδίσει η ΑΕΚ στη φετινή σεζόν! Τώρα θυμήθηκαν τους κανονισμούς ξαφνικά! Τόσο καιρό μάλλον δεν τους γνώριζαν!

«Πιστεύω ότι κάναμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Όμως, πριν από περίπου δέκα μέρες είχαν έρθει διαιτητές εδώ για να μας κάνουν μία ομιλία για τους νέους κανονισμούς. Το τελευταίο πέναλτι, σύμφωνα με τον νέο κανονισμό, δεν είναι πέναλτι. Πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς», ανέφερε ο Αλμέιδα λίγες εβδομάδες μετά τη δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη ότι στην ΑΕΚ δεν... μυξοκλαίνε για τη διαιτησία!

Διαβάστε επίσης