Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύρα 7 σε παίκτες: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε δίπλα σας σε όλα»

Θύρα 7 σε παίκτες: «Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε δίπλα σας σε όλα»
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024 - 18:34

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League! Μία ημέρα πριν το ντέρμπι, οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου βρέθηκαν στο Ρέντη για να εκφράσουν στους «ερυθρόλευκους» τη στήριξή τους.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είπαν στους παίκτες: «Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη».

Μάλιστα, απευθύνθηκαν και στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, λέγοντάς του: «Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια»!

Ο κόσμος του Θρύλου βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει μόνο με τη φωνή του σε κάθε ματς. Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν ξανά «καυτή» ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη και να ωθήσουν τους μάγκες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Διαβάστε επίσης