Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΚΕΔ και η UEFA δείχνουν την έξοδο στον Σιδηρόπουλο!

Η ΚΕΔ και η UEFA δείχνουν την έξοδο στον Σιδηρόπουλο!
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 - 22:04

Μετά το ματς Λεβαδειακός-ΑΕΛ 1-1, η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο σε δεύτερο παιχνίδι της Super League 2, συγκεκριμένα στο χθεσινό (10/3) Γιούχτας-Τηλυκράτης 1-0, που έκρινε μια θέση υποβιβασμού, όμως αν είναι δυνατόν να μπαίνει διαιτητής της ελίτ κατηγορίας της UEFA σε ένα τέτοιο ματς. Είναι σα να παραδέχονται ότι οι διεθνείς ρέφερι της SL δεν κάνουν για ντέρμπι της πρώτης κατηγορίας και οι μη διεθνείς που είναι στον πίνακα της SL δεν κάνουν για τη δεύτερη κατηγορία.

Ο ορισμός του Σιδηρόπουλου σε ένα ματς SL 2 που έπρεπε να μπει ένας διαιτητής της σειράς, έστω και από την Super League, σε συνδυασμό με το ότι έχει ελάχιστες πιθανότητες να πάει ακόμη και σαν τέταρτος στο Euro 2024, οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: Η ΚΕΔ και η UEFA δείχνουν την έξοδο στον Σιδηρόπουλο!

Είναι σα να λένε ότι έκλεισε ο κύκλος του. Αν είναι δυνατόν να βάζουν διεθνή διαιτητή σε αγώνα ουραγών της SL 2 και μάλιστα διεθνή της ελίτ κατηγορίας. Αυτό είναι το επίπεδο της ελληνικής διαιτησίας: Ελίτ... β' κατηγορίας! Δεν ξανάγινε!

Διαβάστε επίσης