Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγήκε... μπροστά ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, ηγετική ομιλία στους συμπαίκτες του!

Βγήκε... μπροστά ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, ηγετική ομιλία στους συμπαίκτες του!
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 14:29

Το κλίμα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, στη χθεσινή (11/3) προπόνηση του Ολυμπιακού, ήταν «βαρύ». Και αυτό, λόγω της ήττας (1-3) του Θρύλου από τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα των playoffs του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τα... έχωσε στους «ερυθρόλευκους» στο Ρέντη, τους μίλησε με αυστηρό ύφος και τους έστειλε το… μήνυμα. Ωστόσο, το λόγο στην προπόνηση, πήραν και αρκετοί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, όπως ο Ελ Αραμπί, ο Φορτούνης, ο Πασχαλάκης, ο Μασούρας, ο Ροντινέι, ο Γιόβετιτς και ο Ιμπόρα.

Πάντως, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ξεχώρισε η ομιλία του Μαροκινού επιθετικού του Ολυμπιακού. Εξάλλου, ο Ελ Αραμπί είναι από τους πιο «παλιούς» και γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος, τις απαιτήσεις και φυσικά, το «βάρος» της φανέλας της ομάδας του Πειραιά. Με τον Μαροκινό να δεικτικός στην τοποθέτησή του και επικριτικός, θέτοντας προ των ευθυνών τους, τους συμπαίκτες του στον Θρύλο. «Να κοιτάξει ο καθένας ατομικά την απόδοσή του», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ελ Αραμπί στους «ερυθρόλευκους» συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης