Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποντένσε: «Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται πάντα να φτάσει στον τελικό»

Ποντένσε: «Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται πάντα να φτάσει στον τελικό»
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 02:43

Ο τελικός σε ευρωπαϊκή διοργάνωση πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού δήλωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος ήταν από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες του Ολυμπιακού στην τεράστια πρόκριση του Θρύλου επί της Μακάμπι και δεν δίστασε να τονίσει πως η ομάδα θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή της σε υψηλότερα επίπεδα, όπως άλλωστε απέδειξε πως μπορεί να κάνει και κόντρα στους Ισραηλινούς. Και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη πρόκριση των «ερυθρόλευκων» Λιονταριών της ομάδας Κ19.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος άσος του Ολυμπιακού:

«Είμαστε μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, αυτό δεν είναι καλό, πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί. Έχουμε κάνει καλά ματς. Κάναμε καλές εμφανίσεις κόντρα στη Γουέστ Χαμ ή τον ΠΑΟΚ. Ξέραμε να μπούμε με δύναμη στο ματς και σκοράρουμε δύο γκολ τότε όλα είναι δυνατά.

Ξέραμε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν μας άξιζε. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και κάναμε αυτή την ανατροπή. Πρέπει να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα και πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί.

Πραγματικά, πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Είμαστε πολύ καλή ομαλά και είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ. Είμαστε περήφανοι για τους μικρούς που έφτασαν στον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, ο Ολυμπιακός ονειρεύεται πάντα να φτάσει στον τελικό».

Διαβάστε επίσης