Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Κααμπί: Ο «Mr.25 γκολ» που φοβούνται οι Τούρκοι!

Ελ Κααμπί: Ο «Mr.25 γκολ» που φοβούνται οι Τούρκοι!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 11:11

Ο Aγιούμπ Ελ Κααμπί ήρθε τον Αύγουστο του 2023 στο Λιμάνι και έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό.Προσφέρει πολλά στην επίθεση του Ολυμπιακού, αφού πέραν του σκοραρίσματος, είναι ταχύτατος και δυνατός και βοηθάει και στο πρέσινγκ ψηλά, κάτι που αρέσει «φουλ» στον Χοσέ Λουίς Μελιντίμπαρ.

Τη φετινή σεζόν, ο Μαροκινός επιθετικός είναι ο κορυφαίος σκόρερ του Θρύλου, σε όλες τις διοργανώσεις, με 25 γκολ σε 36 ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη! Στην καριέρα του, έως τώρα, σε συλλογικό επίπεδο, ο διεθνής στράικερ των «ερυθρόλευκων» έχει σκοράρει 119 τέρματα, σε 218 ματς, συν άλλα 22 με την Εθνική Μαρόκου (σε 43 ματς).

Ο φορ από την Καζαμπλάνκα του Μαρόκο παίζει με την ψυχή του, με την καρδιά του. «Ματώνει» την φανέλα, λες και βρίσκεται χρόνια στην ομάδα και είναι ευλογία να υπάρχουν τέτοιοι παίκτες στον Σύλλογο και αυτό το αναγνωρίζουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, όπως το ίδιο συμβαίνει και στην Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα, σε άρθρο της, η εφημερίδα «Sabah», αναφέρεται στον Ολυμπιακό και αποθεώνει τον Μαροκινό επιθετικό, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και σκοράρει κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα.

Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Φενέρ θα πρέπει να προσέξει πολύ τον Αφρικανό σέντερ φορ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της πειραϊκής ομάδας στη φετινή σεζόν, έχοντας 25 γκολ στο ενεργητικό του. «Προσοχή στον Ελ Κααμπί. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είναι εκείνος που τραβάει τα βλέμματα στο αντίπαλο στρατόπεδο. Ο Μαροκινός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 25 γκολ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας.

Διαβάστε επίσης