Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η νέα πρόκληση και η ευκαιρία για δουλειά στις αδυναμίες του!

Η νέα πρόκληση και η ευκαιρία για δουλειά στις αδυναμίες του!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 10:23

Είναι σαφές ότι για τον Ολυμπιακό… δεν υπάρχουν διακοπές. Και είναι επίσης σαφές ότι μαζί με τη δυνατότητα να πάρουν μερικές ανάσες παραπάνω, οι παίκτες του Θρύλου θα έχουν αυτές τις ημέρες τη δυνατότητα να δουλέψουν λίγο περισσότερο και να βγάλουν ορισμένα πράγματα στο γήπεδο, τα οποία έχουν επισημανθεί ως αδυναμίες. Ένα εξ αυτών, ας πούμε, είναι η αντίδραση που έχει η ομάδα σε αρκετές στατικές φάσεις.

Ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του στο Ρέντη εκμεταλλεύονται το κενό στο πρόγραμμα, για να δουλέψουν. Και στον συγκεκριμένο τομέα. Όχι μόνο σε εκείνον. Αλλά και σε εκείνον. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη μπροστά του δυνατά ματς, να δώσει. Σε πρωτάθλημα και Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αρκετές φορές με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, άλλη μία με τον ΠΑΟ και επίσης «μάχες» για το Conference League… Τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Μεντιλίμπαρ και παίκτες το γνωρίζουν καλά. Γνωρίζουν επίσης ότι η εικόνα της ομάδας παίρνει βελτίωση, βάσει του ταλέντου και της ποιότητας που έχει. Και η αλήθεια είναι πως πρώτος ο Βάσκος τεχνικός έχει εντοπίσει σημεία που χρειάζονται βελτίωση. Το γεγονός ότι υπάρχει χρόνος για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να… χαλαρώνει. Έτσι και σε αυτή τη διακοπή, γίνεται πολλή και συγκεκριμένη δουλειά. Αλλά με το βλέμμα στους διεθνείς και το Ρέντη… μισοάδειο, ο Μεντιλίμπαρ να σιγά-σιγά «πατάει γκάζι» για την ΑΕΚ, με τους παίκτες που έχει στα χέρια του…

Διαβάστε επίσης