Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελ Κααμπί: Ο αγαπημένος της UEFA! (photo)

Ελ Κααμπί: Ο αγαπημένος της UEFA! (photo)
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 17:29

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν σταματάει να σκίζει τα αντίπαλα δίχτυα! Με τα γκολ του οδηγεί τους Πειραιώτες σε νίκες και επιτυχίες, ενώ έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του κόσμου του Θρύλου, αλλά και ο ίδιος έχει δεθεί με την ομάδα. Μάλιστα, στον θρίαμβο του Ολυμπιακού στη Σερβία (νίκη με 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ), ο «killer» πέτυχε δύο γκολ απέναντι στους Ισραηλινούς και ένα με κεφαλιά και ένα με τρομερό ψαλιδάκι!

Ο Μαροκινός έχει καταφέρει να κάνει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να μιλάει για εκείνον, όχι μόνο για τα γκολ που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Τελ Αβίβ, αλλά και για τη δαιμωνιώδη κατάσταση στην οποία βρίσκεται! Μάλιστα, η UEFA έχει... λατρέψει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, καθώς στα social media της δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες που αφορούν τον ίδιο! Τελευταία ανάρτηση της UEFA για τον 30χρονο ήταν σήμερα (20/3).

Στη νέα της ανάρτηση, η διοργανώτρια αρχή στάθηκε στα 13 γκολ που έχει πετύχει ο Ελ Κααμπί στις τελευταίες 10 εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα! Νούμερο εντυπωσιακό για τον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στην έκτη θέση του πίνακα των σκόρερ του Conference League!

Δείτε την ανάρτηση της UEFA:

Διαβάστε επίσης