Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζήτησε επίσημα αναβολή η Φενέρ πριν τον Θρύλο

Ζήτησε επίσημα αναβολή η Φενέρ πριν τον Θρύλο
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 20:55

Η Φενέρμπαχτσε υπέβαλε σήμερα (20/3) επίσημο αίτημα στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας (TFF), ζητώντας την αναβολή του τελικού του Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη Σανλιούρφα στις 7 Απριλίου, με το αίτημα της Φενέρμπαχτσε να αναφέρει πως θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί είτε στις 24 Απριλίου είτε τον Μάιο. Στην τουρκική ομοσπονδία προς το παρόν υπάρχει η σκέψη να πάει μια ημέρα νωρίτερα και αντί για Κυριακή να γίνει Σάββατο (6/4).

Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικαλέστηκαν τον πρώτο (11/4) προημιτελικό με τον Ολυμπιακό Conference League και την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 14/4 από την Super League για τον ίδιο λόγο.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συναινέσει και η Γαλατασαράι, με τους ανθρώπους της να δηλώνουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωταθλήτρια Γαλατά και η κυπελλούχος Φενέρ ήταν να αναμετρηθούν στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως εν τέλει ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς οι διοργανωτές απαγόρευσαν στους Τούρκους την επίδειξη εθνικών συμβόλων και οι δύο τουρκικοί σύλλογοι αποφάσισαν να μην κατέβουν.

Διαβάστε επίσης