Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού Β' με τον Διαγόρα Ρόδου

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Ολυμπιακού Β' με τον Διαγόρα Ρόδου
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 23:22

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού Β' για τα play-outs στη SuperLeague 2. Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο νότιο όμιλο και στην πρεμιέρα επρόκειτο να αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα Ρόδου, εκτός έδρας. Ωστόσο το παιχνίδι αναβλήθηκε, μετά από αίτημα του Ολυμπιακού Β΄ (που έγινε δεκτό) αφού υπάρχουν αρκετοί διεθνείς που θα απουσιάσουν. Παράλληλα, αξίζει να υπογραμμίσουμε πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β' θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική!

Αναλυτικότερα: «Οι αγώνες ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ & ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β΄ της 1ης αγωνιστικής PLAYOUT αναβάλλονται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ.β ΚΑΠ ) και θα ορισθούν άλλη ημερομηνία».

Δείτε και την βαθμολογία: Διαγόρας Ρόδου 14 (27), 7. Αιγάλεω 13 (25), 8. Ολυμπιακός Β' 12 (23), 9. Γιούχτας 11 (22), 10. Παναθηναϊκός Β' 11 (21), 11. Παναχαϊκή 11 (21). Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός Β' είχε τιμωρηθεί με (-10) από την περσινή σεζόν, ενώ σε παρένθεση είναι οι βαθμοί που συνέλεξαν στην κανονική διάρκεια. Αναλυτικά το «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα: PLAYOUT: 1η αγωνιστική και 6η: Διαγόρας - Ολυμπιακός Β 2η αγωνιστική 7η: Ολυμπιακός Β – Παναχαϊκή, 3η αγωνιστική 8η: Ολυμπιακός Β – Αιγάλεω, 4η αγωνιστική 9η: Γιούχτας - Ολυμπιακός Β, 5η αγωνιστική 10η: Ολυμπιακός Β - Παναθηναϊκός Β. Στα δεύτερα ματς, οι έδρες «πάνε» αντίστροφα. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως την Κυριακή 24/3 ορίστηκε η σέντρα στα play off και τα play out των δύο ομίλων της Super League 2 και τότε θα παίξει και η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα το πρώτο της παιχνίδι, στην Ρόδο.

Διαβάστε επίσης