Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εμφύλιος» Θρύλου στο Αγκαντίρ!

«Εμφύλιος» Θρύλου στο Αγκαντίρ!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 15:04

Ο Ολυμπιακός μετράει και σε αυτή τη διακοπή αρκετές απουσίες παικτών, διεθνών παικτών. Οι οποίοι είναι με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, στις υποχρεώσεις τους και θα επιστρέψουν μετά το πέρας αυτών. Και πέραν των Ελλήνων διεθνών, ο Ολυμπιακός φτάνει μέχρι το… Αγκαντίρ! Εκεί όπου θα έχει, μάλιστα, θρυλικό… «εμφύλιο». Μαρόκο και Ανγκόλα παίζουν στις 12 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/3) . Ελ Κααμπί από τη μία, Κάρμο από την άλλη.

Η… χάρη του Ολυμπιακού έχει φτάσει μέχρι την αφρικανική ήπειρο, όπου οι ομάδες των χωρών εκεί κοντράρονται. Και το όνομα του Θρύλου «παίζει» δυνατά και εκεί, με τα δύο πιο βασικά «γρανάζια» των Πειραιωτών να τίθενται αντιμέτωποι.

Ο Μαροκινός φορ έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, καθώς ο βασικός φορ Γιουσέφ Ελ Νεσίρι, πουλέν του Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη έχει ενοχλήσεις και έτσι αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός το πρώτο «κανόνι» του Θρύλου. Βασικός αναμένεται ξεκινήσει και ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Εθνική Ανγκόλας καθώς αποφάσισε να επιλέξει τη χώρα από την οποία έχει καταγωγή και όχι την Πορτογαλία.

Το ενδιαφέρον θα είναι έντονο και αναμένουμε μια «μάχη» μεταξύ των δύο άσων του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης