Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Xάος στη Φενέρ! Παίκτες θέλουν να φύγουν!

Xάος στη Φενέρ! Παίκτες θέλουν να φύγουν!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 12:20

Ο κακός χαμός γίνεται στην Φενέρμπαχτσε! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση μετά τα όσα επεισοδιακά έγιναν στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι κινδυνεύει με αποκλεισμό από την Ευρώπη σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει απ’ το τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά αντιμετωπίζει και τον κίνδυνο… διάλυσης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τη γνωστοποίηση του προέδρου της Φενέρμπαχτσε περί αποχώρησης από το τουρκικό πρωτάθλημα, οι μάνατζερ έξι πρωτοκλασάτων ξένων ποδοσφαιριστών επικοινώνησαν με τη διοίκηση, ξεκαθαρίζοντας ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι πελάτες τους θα φύγουν από την ομάδα. Πρόκειται για τους Λιβάκοβιτς, Τζικού, Οουστερβόλντε, Οσαγί, Φρεντ και Σιμάνσκι.

Είναι δεδομένο πως σε περίπτωση που ληφθεί η απόφαση αποχώρησης από το πρωτάθλημα και ο υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία, πολλοί από τους ξένους ποδοσφαιριστές της Φενέρ θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν, καθώς στη Β’ Εθνική επιτρέπεται μικρός αριθμός ξένων.

Θυμίζουμε πως η τελική απόφαση για τη στάση που θα κρατήσει η Φενέρμπαχτσε για τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα θα ληφθεί στις 2 Απριλίου, όταν και θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης