Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H... τραυματική εμπειρία του Kαχβετσί κόντρα στον Θρύλο! (videos)

H... τραυματική εμπειρία του Kαχβετσί κόντρα στον Θρύλο! (videos)
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 - 16:04

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Με την πανίσχυρη -γεμάτη «αστέρια»- και «πανάκριβη» Φενέρμπαχτσε «έπεσε» ο Ολυμπιακός στη φάση των «8» του Conference League (11/4, 18/4), με «φόντο» την τετράδα.

Οι Πειραιώτες εκτός από την ανεβασμένη τους ψυχολογία μετά την ανατροπή του 1-4 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το 1-6 στη Σερβία κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ το οποίο θα μνημονεύεται για χρόνια, θα έχουν να αντιπαρατάξουν και τον πρότερο επιτυχημένο αγωνιστικό τους βίο.

Ένα παρελθόν που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει ευχάριστες αναμνήσεις κόντρα σε τουρκικές ομάδες τα τελευταία χρόνια, με σημαντικές νίκες και προκρίσεις. Τελευταία «θύματα» η Φενέρ και η Μπασακσεχίρ.

Μάλιστα, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής από το τωρινό ρόστερ της Φενέρ που συνδέεται με την αντίπαλο του Ολυμπιακού, την Μπασακσεχίρ και τον Θρύλο. Ο λόγος για τον Ιρφάν Καχβετσί, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες εμπειρίες κόντρα στην ομάδα του Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος Τούρκος χαφ έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές τον Ολυμπιακός και ισάριθμες ήττες, ανεξαρτήτου αν αγωνίστηκε ή όχι.

Σεζόν 2019-20

Μπασακσεχίρ-Ολυμπιακός 0-1 (53’ Μασούρας)

Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0 (55’ Σεμέδο, 70’ Βαλμπουενά)

Σεζόν 2021-22

Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός 0-3 (6’ Τικίνιο, 62-68’ Μασούρας)

Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε 1-0 (90’ Τικίνιο)

Διαβάστε επίσης