Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα τα... λεφτά για τον Θρύλο στη Φιλαδέλφεια!

Όλα τα... λεφτά για τον Θρύλο στη Φιλαδέλφεια!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 10:05

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται ήδη ο Ολυμπιακός, που έχει μπροστά του το ματς της χρονιάς, απέναντι στην ΑΕΚ, με τον οποίο θα κοντραριστεί στη Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Κυριακής (31/3), στην OPAP Arena, για την 2η αγωνιστική των play-offs της Super League και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει «ζωντανός» για το πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες είναι στο -5 από την κορυφή όπου βρίσκονται οι αντίπαλοι τους και καταλαβαίνει κανείς πως αν μειώσουν την διαφορά στους δύο βαθμούς, ότι μπαίνουν για τα καλά στην μάχη. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκινάει από σήμερα, ουσιαστικά, την προετοιμασία για το παιχνίδι.

Στο μυαλό του έχει ήδη το πλάνο αναφορικά με την τακτική που θα ακολουθήσει και τους παίκτες που θα στηριχθεί. Θα αναμένει βέβαια και το πώς θα κυλήσουν οι προπονήσεις αλλά και να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο και να πάει «πάνοπλος» στην Opap Arena.

Άλλωστε, το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, περιμένει και ο Ολυμπιακός καλείται να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα με αυτήν που έχει δείξει στα στα προηγούμενα παιχνίδια, παίζοντας, φυσικά, με ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Στην ομάδα, λοιπόν, αφήνουν πίσω τα προηγούμενα αποτελέσματα και συγκεντρώνονται στην αναμέτρηση της OPAP Arena. Μία αναμέτρηση όλα τα... λεφτά για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, έχουν πολλούς λόγους να θέλουν το «διπλό» στην έδρα της ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης