Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μάχιμος» ο Ζέλσον για Νέα Φιλαδέλφεια!

«Μάχιμος» ο Ζέλσον για Νέα Φιλαδέλφεια!
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 13:25

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Xοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς είδε τον Ζέλσον Μαρτίνς να βρίσκεται στο 100% και να τίθεται στην διάθεση του για το ματς της Κυριακής (31/3, 20:30) κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ πέρασε τα τεστ που του έγιναν στο Ρέντη τις τελευταίες δύο ημέρες, ως προς τον τραυματισμό που είχε και είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Να θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος ήταν στα πιτς από τις 28 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου υπέστη θλάση.

Από την άλλη πλευρά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ταλαιπωρείται ακόμα από τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση και είναι σχεδόν απίθανο να είναι στην αποστολή, με τον 22χρονο να αναμένεται να μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα. Τελευταίο ματς του Έλληνα μέσου ήταν στις 03/03 με τον Βόλο.

Τέλος, ο Ρόντινει συνεχίζει το συντηρητικό πρόγραμμα που κάνει τον τελευταίο καιρό λόγω κάποιον ενοχλήσεων που νιώθει, όπως και ο Τσικίνιο, ωστόσο και οι δύο αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Διαβάστε επίσης