Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί μπορεί να «χτυπήσει» την ΑΕΚ ο Θρύλος

Εκεί μπορεί να «χτυπήσει» την ΑΕΚ ο Θρύλος
Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 - 11:51

O Oλυμπιακός πηγαίνει στην OPAP Arena (31/3, 20:30) με μοναδικό στόχο τη νίκη. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στις εγχώριες υποχρεώσεις τους για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το διπλό και να πλησιάσουν ξανά κοντά στο στόχο τους.

Όπως στο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έτσι και στο σημερινό ντέρμπι, οι Πειραιώτες θα ψάξουν το γρήγορο γκολ με το οποίο θα κερδίσουν ακόμα περισσότερη ψυχολογία, αλλά θα βάλουν και πίεση στους παίκτες της ΑΕΚ. Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» δέχονται τα περισσότερα γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, αλλά και στο φινάλε των ημιχρόνων και εκεί μπορεί να «χτυπήσει» ο Θρύλος.

Τα παραδείγματα δεν είναι και λίγα, αφού από τα τρία γκολ που δέχτηκε από τον Άρη, ο Φετφατζίδης σκόραρε στο 43΄, ενώ ο Μορόν εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 97΄. Στο 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα επίσης, δέχτηκε γκολ από τον Τζίμα στο 44΄, ενώ και αν… γυρίσουμε ακόμα λίγο πιο πίσω, πάλι η ΑΕΚ βλέπουμε ότι μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα της, σε αυτά τα χρονικά σημεία. Στο 89΄, ο Κεντζιόρα είχε ισοφαρίσει για τον ΠΑΟΚ στο 1-1 της Τούμπας, ενώ στο 4-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, οι Αρκάδες είχαν γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Μπαρτόλο και ο Μιριτέλο είχε μειώσει στο 90΄!

Ακόμα και τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός φέτος στα δύο ματς με την ΑΕΚ ήταν προς το τέλος του πρώτου μέρους, αφού ο Μασούρας σκόραρε στο 44΄ ενώ και του Ελ Κααμπί στον πρώτο γύρο ήρθε λίγο πριν το 40'!

Διαβάστε επίσης

Θρύλε παίξε γερά!

Θρύλε παίξε γερά!

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παίξουν με πάθος και τσαμπουκά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!