Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καυτός» ο Ποντένσε!

«Καυτός» ο Ποντένσε!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 10:00

Οι επιδόσεις του Ντανιέλ Ποντένσε μέσα στον Μάρτιο ήταν εντυπωσιακές. Ο Πορτογάλος άσος του Θρύλου ήταν από τους πλέον καταλυτικούς παίκτες παίζοντας και στους πέντε αγώνες των ερυθρόλευκων» στα play offs της Super League και στη φάση των «16» του Conference League με εντυπωσιακά στατιστικά.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρησιμοποίησε τον Ποντένσε στα 440 από τα 480 αγωνιστικά λεπτά του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο να τον αποζημιώνει – δικαιώνει. Σκόραρε δύο τέρματα, ένα κόντρα στον Παναθηναϊκό (το οποίο δεν ήταν αρκετό) και άλλο ένα στο 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη θριαμβευτική βραδιά στην Τόπολα όπου μοίρασε και δύο ασίστ, ενώ άλλη μια ασίστ είχε και στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου κόντρα στον Βόλο.

Ο 28χρονος εξτρέμ είχε στο ενεργητικό του επίσης 9 key passes ενώ «κουβάλησε» τη μπάλα με ατομικές ενέργειες άλλες 13 φορές.

Νούμερα τα οποία θα μπορούσαν να είναι πολύ μεγαλύτερα αν οι πέντε πάσες που έδωσε οι συμπαίκτες του τις αξιοποιούσαν με γκολ.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι ο Σουηδός «έχει συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου», ενώ είχαν διαρρεύσει ότι ο αρχιδιαιτητής προσλήφθηκε μέχρι το καλοκαίρι.