Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 12:10

Εκεί που με πρόεδρο της ΕΠΟ τον Τάκη Μπαλτάκο νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι δεν έχουμε δει τίποτα. Οι προκλήσεις συνεχίζονται. «Εχει συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου», δήλωσε ο Μπαλτάκος στο OPEN για την... περίπτωση του Σουηδού αρχιδιαιτητή που δεν είναι κοινής αποδοχής καθώς προσλήφθηκε με τις ψήφους των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και ας μην ξεχνάμε ότι τον αμφισβήτησε μέχρι και ο ΠΑΟΚ, εξαιτίας των ξένων διαιτητών που φέρνει.

Όταν πήραν τον Φρόιντφελντ, που τον έβγαλαν από τη σύνταξη επειδή δεν έβρισκαν άλλον, είχαν διαρρεύσει ότι υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι. Από την πλευρά του ο Μπαλτάκος δηλώνει ότι έχει συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου.

Για την πρόσληψη του Σουηδού η ανακοίνωση (18/10) της ΕΠΟ ανέφερε: «Ο Σουηδός Πίτερ Φρόιντφελντ υπέγραψε αργά χθες βράδυ το συμβόλαιό του με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κατόπιν αυτού, από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας». Στην επίσημη ανακοίνωση δεν γίνεται λόγος για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Οσον αφορά για το γεγονός ότι ο αρχιδιιατητής δεν βρίσκει καλούς ξένους διαιτητές, ο Μπαλτάκος τον κάλυψε και σε αυτό, αν και προδόθηκαν για όσα κάνουν. Η ΚΕΔ διαρρέει ότι δεν έρχονται ελίτ επειδή δεν τους αφήνει η ΟΥΕΦΑ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ επειδή τους βρίζουν!

Αναλυτικά η δήλωση Μπαλτάκου για τη διαιτησία και τον αρχιδιαιτητή Πίτερ Φρόιντφελντ: «Έχει συμβόλαιο ο αρχιδιαιτητής μέχρι του χρόνου. Οι ελίτ στην Ευρώπη είναι 26, 27 με τον Σιδηρόπουλο. Όλες οι ελληνικές ομάδες θέλουν ελίτ διαιτητές. Μα είναι 26! Γιατί να έρθει ο Άγγλος διαιτητής; Ο ελίτ ή Α κατηγορίας να φύγει από τη χώρα του, που δεν τον βρίζουν, δεν του βρίζουν τη μάνα και τον πατέρα, που μπορεί να έχει πεθάνει, δεν τον φτύνουν. Έχουμε πάρα πολλές αρνήσεις και ανεβάσαμε πάρα πολύ τα ποσά, για να προσελκύσουμε διαιτητές. Οι πιο πολύ αρνούνται, όχι για το οικονομικό, αλλά γιατί λένε ''γιατί να χαλάσω τη ζωή μου και να με γράφουν οι εφημερίδες;''».

Διαβάστε επίσης