Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεβαίνει ο Θρύλος!

Ανεβαίνει ο Θρύλος!
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 10:22

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήθελε πάρα πολύ να φύγει νικητής από την OPAP Arena. Είχε δουλέψει καλά το τακτικό πλάνο και είχε ετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο τους «ερυθρόλευκους». Αυτό φάνηκε από την αγωνιστική συμπεριφορά τους, από τις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Ο Βάσκος τεχνικός, παρά την ήττα, έδειξε στους παίκτες του την ικανοποίησή του από τον τρόπο που έπαιξαν, το πάθος και τη διάθεση που είχαν, αλλά θέλει περισσότερα.

«Τα αποτελέσματα θα δείξουν πόσο πολύ ακόμα μπορούμε να βελτιωθούμε. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, κυριαρχήσαμε όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και ακόμα πιο επικίνδυνοι. Αυτό που μας λείπει και από τους παίκτες και από τους προπονητές είναι το να γίνουμε ακόμα πιο πολύ ανταγωνιστικοί και να πιστεύουμε ακόμα πιο πολύ στους εαυτούς μας και τη νίκη» δήλωσε ο «Μέντι» δείχνοντας πως θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμα πιο κυριαρχικός στο παιχνίδι του.

Η δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη έχει ήδη αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Έλειψε και η τύχη, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι αυτός ο αστάθμητος παράγοντας.

Το ζητούμενο από τους παίκτες του Θρύλου είναι να συνεχίσουν να παίζουν σε αυτόν τον ρυθμό. Χωρίς εκπτώσεις και σκαμπανεβάσματα. Είδε αυτά που ήθελε και θέλει περισσότερα. Για να ακούγεται από την εξέδρα το σύνθημα «Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό!».

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Σκάνδαλο Μπαλτάκου με Φρόιντφελντ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι ο Σουηδός «έχει συμβόλαιο μέχρι και του χρόνου», ενώ είχαν διαρρεύσει ότι ο αρχιδιαιτητής προσλήφθηκε μέχρι το καλοκαίρι.