Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι θέλει να βλέπει την ομάδα του ο «Μέντι»!

Έτσι θέλει να βλέπει την ομάδα του ο «Μέντι»!
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2024 - 00:00

Παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δείχνοντας την κυριαρχία του από νωρίς, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1 της Λαμίας στη Φθιώτιδα, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Στέφαν Γιόβετιτς και πήρε εκδίκηση για την ήττα στο αντίστοιχο ματς του β’ γύρου. Πραγματοποίησε μια επιβλητική εμφάνιση και με ωραία μπάλα το τρίποντο, ενώ έστειλε μήνυμα πως είναι ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μπήκαν από το ξεκίνημα του ματς με το… μαχαίρι στα δόντια, μιας και ήθελαν να πετύχουν το γρήγορο γκολ, προκειμένου να γίνει πιο εύκολη η… ζωή τους στη συνέχεια. Το γρήγορο γκολ, μπορεί να μην ήρθε τελικά, μιας και έπρεπε να φτάσουμε στο 22ο λεπτό, προκειμένου ο Γιόβετιτς να κάνει το 1-0, ωστόσο μέχρι εκείνο το σημείο του ματς ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε καθόλου.

Ο Βάσκος τεχνικός ήταν, φυσικά, απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος του ματς! Έτσι ακριβώς θέλει να βλέπει την ομάδα του ο «Μέντι»! Να πιέζει από την αρχή μέχρι το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα. Και πόσω μάλλον σε αγώνες εκτός έδρας...

Μην ξεχνάμε, ότι ο Ολυμπιακός και στα δύο του τελευταία ματς, που αγωνίστηκε έδρας (με Άρη και Λαμία), μπήκε δυνατά από την αρχή, τα «καθάρισε» και στη συνέχεια έκανε την καλύτερη δυνατή διαχείριση ενόψει και της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης