Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ κι η ΚΟΛΑΣΗ εδώ!

Εδώ είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ κι η ΚΟΛΑΣΗ εδώ!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 12:02

Μία από τις πιο σημαντικές «μάχες» του τη φετινή σεζόν δίνει ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη (11/4, 19:45). Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση. Μία ακόμα, όπως τις πολλές στην ένδοξη ιστορία του! Μία ακόμη τεράστια ευρωπαϊκή βραδιά, άλλο ένα μεγάλο ευρωπαϊκό «ραντεβού». Και μάλιστα, στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, «κάστρο» του (ανακοινώθηκε sold out).

Την Πέμπτη, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με «φόντο» τη ρεβάνς στη Πόλη. Ο Θρύλος θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ώστε να έχει τον «πρώτο λόγο» για την πρόκριση στην τετράδα του Conference League. Και μπορεί να το κάνει.

Απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερη ανάγκη, από… κάθε άλλη φορά, τον 12ο παίκτη του! Απόψε ο λαός του Θρύλου θα είναι τρομερά καταλυτικό απέναντι στην Φερεντσβάρος! Απόψε ο 12ος παίκτης στο Καραϊσκάκη θα πρέπει να παίξει ΜΕΓΑΛΗ μπάλα! Με 30.000+ κόσμο στο γήπεδο ο Θρύλος, θα έχει την ώθηση, την οποία χρειάζεται.

Η εξέδρα και η ομάδα έχουν μια ιδιαίτερη σύνδεση. Μία σχέση την οποία αν δεν τη ζήσεις από μέσα, είτε ως φίλαθλος, είτε ως αθλητής, δεν μπορείς να την καταλάβεις. Η σχέση του Ολυμπιακού με τον κόσμο του είναι κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Κάτι πραγματικά μαγικά. Εξ ου και το σύστημα… «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό»… Έτσι είναι και αυτή η σχέση… Έτσι είναι η επαφή που έχει ο Θρύλος, με τον λαό του. Και ο οποίος απόψε το βράδυ καλείται να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα, να κάνει εκείνη αυτό που μπορεί. Αυτό που πρέπει…

Εδώ είναι ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ κι η ΚΟΛΑΣΗ εδώ!

Διαβάστε επίσης