Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φουλ τις... μηχανές για να «τελειώσει τη δουλειά» στην Πόλη και να γράψει ιστορία!

Φουλ τις... μηχανές για να «τελειώσει τη δουλειά» στην Πόλη και να γράψει ιστορία!
Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - 00:01

Ο Ολυμπιακός είναι ένας Σύλλογος που σέβεται τον εαυτό του. Προχωρά στην Ευρώπη και συνεχίζει, οδεύοντας προς τα μέσα Απριλίου, να αγωνίζεται ακόμη ανάμεσα στους κορυφαίους, προσπαθώντας να προκριθεί σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό γύρο και… να συνεχίσει να γράφει ιστορία!

Το έργο του Ολυμπιακού στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρμπαχτσε δεν θα είναι εύκολο. Θα κληθεί η ομάδα του Μεντιλίμπαρ να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 στον πρώτο αγώνα και να τελειώσει τη δουλειά.

Μετά το ρεπό του Σαββάτου οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε, την ερχόμενη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμη και στην Ευρώπη. Και είναι πολλά τα παραδείγματα και πολλές οι φορές που μας έχει τρελάνει αυτή η ομάδα. Ευκαιρία να το κάνει άλλη μία φορά.

Ο Βάσκος Στρατηγός «Μέντι» έχει τον τρόπο και θα γυρίσει μαζί με τους «κομάντο» του από την Πόλη με την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης