Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρόβλεψη του Ροντινέι (video)

Η πρόβλεψη του Ροντινέι (video)
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 03:10

Οι Βραζιλιάνοι δεν φημίζονται στο αθλητικό κομμάτι δεν φημίζονται μόνο για το ποδόσφαιρό τους. Εξίσου μεγάλα επιτεύγματα με τα αντίστοιχα της «στρογγυλής θεάς», έχουν να επιδείξουν και στο βόλεϊ, όπου ανάμεσα στους 67 τίτλους που έχουν κατακτήσει σε όλες τις διοργανώσεις, υπάρχουν τρία χρυσά και ισάριθμα ασημένια Ολυμπιακά μετάλλια, τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τρία Παγκόσμια Κύπελλα και εννέα World League.

Ο Ροντινέι, λοιπόν, δεν βρέθηκε τυχαία το απόγευμα της Δευτέρας (15/4) στο κλειστό του Ρέντη και παρακολούθησε τον δεύτερο τελικό της Volley League ανδρών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκτός από το γεγονός ότι όντας μέλος της τεράστιας «ερυθρόλευκης» οικογένειας ενδιαφέρεται για όλα όσα συμβαίνουν σε όλα τα αθλήματα στα οποία ενεργοποιείται ο Θρύλος – και είναι πολλά και με τεράστιες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων – έχει άποψη για το βόλεϊ και μάλιστα σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ και ενώ η τελική έκβαση ήταν ακόμα ανοιχτή, προέβλεψε ότι ο Ολυμπιακός θα ήταν ο νικητής και στη δεύτερη «μάχη» της σειράς των τελικών.

«Ήρθα να δω τον Γκουστάβο που είναι φίλος μου. Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε» είπε ο Βραζιλιάνος μπακ του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού που τόνισε πως θέλουν να κερδίσουν τον επόμενο αγώνα με τη Φενέρ, αλλά και πως προπονείται καθημερινά και για τον εγχώριο τίτλο.

Δείτε τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης