Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την ίδια επιθετική νοοτροπία και με... ένα όνειρο τρελό!

Με την ίδια επιθετική νοοτροπία και με...  ένα όνειρο τρελό!
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 01:30

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε/γράψουμε ότι στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (18/4, 22:00) στο «Σαράτσογλου», το δεύτερο για τη φάση των «8» του Conference League.

Στην Πολη ο Ολυμπιακός δίνει ένα από τα πιο σημαντικά ματς της ιστορίας του. Έχοντας επικρατήσει της Φενέρ με 3-2 στο Φάληρο οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν μια πρόκριση που θα τους γράψει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου ως την πρώτη ομάδα που έπαιξε σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.. Είναι ο αγώνας της ζωής τους.

Εννοείται πως ο αγώνας με είναι δύσκολος. Πολύ δύσκολος. Βλέπετε, δεν... βοηθάει και το εύθραστο σκορ του πρώτου αγώνα (3-2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά και πάλι ο Θρύλος έχει το πάνω χέρι. Και για αυτό, όμως, υπάρχουν απαντήσεις. Απάντηση είναι ότι ούτε το σκορ του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι βοηθούσε, ίσα-ίσα που ήταν και τραγικό (1-4). Κι όμως, ο Θρύλος πήρε μία επική πρόκριση.

Απάντηση είναι και συνολικά η εικόνα του Ολυμπιακού στα περισσότερα φετινά απαιτητικά ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Και δεν είναι και λίγα αυτά, έτσι; Και κόντρα σε σπουδαίες ομάδες.

Βέβαια, την απάντηση θα πρέπει να τη δώσει η ίδια η ομάδα, το βράδυ της Πέμπτης. Δύσκολο είναι, αλλά Ολυμπιακός είσαι. Και ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει δώσει το «δικαίωμα» στον κόσμο του να ονειρεύεται.

Καλή ομάδα η Φενέρ. Πολύ καλή. Πολύ καλή ομάδα, όμως, έχει και ο Ολυμπιακός.

Και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως, όσο δύσκολο και να είναι, μπορούν να κάνουν την υπέρβαση. Τη νέα υπέρβαση, για την ακρίβεια.

Και μετά αφήστε μας να ζούμε με ένα όνειρο τρελό...

Διαβάστε επίσης