Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήνυμα «αντεπίθεσης» από τον Μαρίνο! (video)

Μήνυμα «αντεπίθεσης» από τον Μαρίνο! (video)
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 02:48

Ο άσος του Ολυμπιακού Β΄, Γιώργος Μαρίνος, μίλησε στην κάμερα του «Action 24» μετά την ήττα με 0-1 από τον ΠΑΟ Β΄ στο Ρέντη για την 5η αγωνιστική των play out της Σούπερ Λιγκ 2 και τόνισε πως αυτό το κακό σερί αποτελεσμάτων, οφείλεται ξεκάθαρα στην αρνητική ψυχολογία των Πειραιωτών.

Ο Μαρίνος υπογράμμισε μεταξύ άλλων για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του: «Πολύ καλά τα είπατε και εσείς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και στο τέλος με μια στατική φάση δεχτήκαμε το γκολ και ήταν αυτό με το οποίο χάσαμε το παιχνίδι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θα προσπαθήσουμε τώρα στη συνέχεια, έχουμε χάσει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, πρέπει να το γυρίσουμε και να σώσουμε την κατηγορία».

Επιπροσθέτως, ο επιθετικός της ομάδας του Ιμπαγάσα επεσήμανε: «Η ομάδα δεν έχει ξαναπαίξει play out, οπότε είναι και θέμα ψυχολογίας, διότι έχουμε ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια θεωρώ πως όλο αυτό είναι και ένα θέμα ψυχολογίας και πιστεύω πως με το που πάρουμε το πρώτο τρίποντο, θα ακολουθήσουν και άλλα».

Υπενθυμίζεται πως αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα του Ολυμπιακού στο «μίνι πρωτάθλημα» και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 15 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα φιλοξενεί τον Διαγόρα Ρόδου, στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης