Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο θέμα στην Τουρκία ο «αφηνιασμένος» Ποντένσε! (photos)

Πρώτο θέμα στην Τουρκία ο «αφηνιασμένος» Ποντένσε! (photos)
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 11:20

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

O Nτάνιελ Ποντένσε, μπορεί να μην έπαιξε στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Φάληρο, αλλά απόψε είναι έτοιμος να δώσει το παρών στο ιστορικό ματς στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει ξανά ένα από τα πιο δυνατά «όπλα» του και η παρουσία του σίγουρα θα είναι καθοριστική.

Ο Πορτογάλος παικταράς κάνει την σεζόν της καριέρας με τη φανέλα του Θρύλου και είναι έτοιμος να κάνει τα μαγικά του και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ως προς την πρόκριση στους «4» του Conference League.

Δεν είναι… πρωτάρης σε πίεση, σε τέτοια σημαντικά ματς ο «κοντός» του Θρύλου… Έχει παραστάσεις, έχει εμπειρία, ξέρει και δεν… αγχώνεται. Ξέρει πως να το διαχειριστεί. Και την ατμόσφαιρα που θα βιώσει απόψε. Και την πίεση. Και το κοινό που θα είναι έξαψη. Όλα αυτά θα τα πάρει και θα τα κάνει… καύσιμη ύλη, για να παίξει όπως πρέπει.

Μάλιστα, η είδηση της επιστροφής του στα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, είχε απήχηση και στην γειτονική χώρα. Η τούρκικη εφημερίδα «Hϋrriyet» πέραν ενός σπέσιαλ αφιερώματος για την Φενέρ και την πορεία της στην Ευρώπη, έκανε ειδική αναφορά στον εξτρέμ του Θρύλου, μιλώντας για εκείνον τα καλύτερα λόγια.

Διαβάστε επίσης

Να τη φέρει στον ρυθμό του

Να τη φέρει στον ρυθμό του

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει επ’ ουδενί να παρασυρθεί, από τον ρυθμό της Φενέρ. Αντιθέτως, πρέπει να επιβάλλει τον δικό του...

Έχει τον... τρόπο!

Έχει τον... τρόπο!

Μετρ των προκρίσεων με ένα σπουδαίο σερί, ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ...