Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τη φέρει στον ρυθμό του

Να τη φέρει στον ρυθμό του
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 10:41

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Είναι σχεδόν δεδομένο, ότι η Φενέρμπαχτσε θα μπει στο γήπεδο πιο υποψιασμένη και πιο επιθετικά με την βοήθεια του κόσμου της. Έχει μεγάλη ποιότητα, έχει την έδρα μαζί της, έχει το μομέντουμ και θεωρητικά πάντα, θα προσπαθήσει, από νωρίς, να κυριαρχήσει στο ματς. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δεχθεί, από νωρίς πίεση, όμως για τον ίδιο, το βασικό «στοίχημα», είναι ένα: Το να ελέγξει και να κοντρολάρει τον ρυθμό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ Θέλει ο Ολυμπιακός να είναι το ίδιο αν όχι ακόμα περισσότερο επιθετικός συγκριτικά με το ματς στο Φάληρο. Επίθεση κόντρα… στην επίθεση είναι το σύνθημα που έστειλε στην ομάδα του ο Βάσκος στους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε. Πίεση ψηλά και στόχος η ευάλωτη άμυνα των Τούρκων.

Ο Ολυμπιακός όπως έκανε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη και πήρε το προβάδισμα πρόκρισης έτσι και απόψε ο Θρύλος θα πρέπει να είναι… θανατηφόρος, με τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για να φύγει με την πρόκριση από την Πόλη.

Το βασικότερο όλων, είναι ο Ολυμπιακός να μην επιτρέψει στην Φενέρμπαχτσε να αποκτήσει ρυθμό και να κάνει δυσκολέψει το έργο του για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε επίσης

Έχει τον... τρόπο!

Έχει τον... τρόπο!

Μετρ των προκρίσεων με ένα σπουδαίο σερί, ο Xoσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ...