Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... γουρλής Κουτσίδης!

Ο... γουρλής Κουτσίδης!
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 20:42

Καμιά φορά και η σημειολογία παίζει τον ρόλο της. Ακόμη και αν δεν είναι κάποιος προληπτικός, όταν γύρω του βλέπει διάφορες συνθήκες, οι οποίες παραπέμπουν σε κάτι θετικό, σίγουρα… αναθαρρεί. Θέλοντας και μη. Mερικές στιγμές είναι καρμικό να είσαι παρών και αυτό συνέβη στην περίπτωση του Ισίδωρου Κουτσίδη.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός έζησε δύο τεράστιες προκρίσεις. Ο Κουτσίδης ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Αφού βίωσε τη μεγάλη πρόκριση στους 4 του Conference League και πανηγύρισε την τεράστια επιτυχία ταξίδεψε το πρωί της Παρασκευής για Ελβετία.

Στις 10:30 βρισκόταν στη Νιόν και με ελάχιστο, έως καθόλου ύπνο, αγωνίστηκε από την αρχή, τελειώνοντας το παιχνίδι φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

«Μετά το χθεσινό παιχνίδι και την ιστορική πρόκριση. Η ομάδα μού παρείχε, ευτυχώς, ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κοιμήθηκα 2-3 ώρες. Πήρα το αεροπλάνο στις 07:30, κοιμήθηκα λίγο και εκεί όσο μπορούσα. Ήρθα στη Νιόν περίπου στις 10:30, πάω στο πρωινό της ομάδας, έφαγα λίγο, έκανα μπάνιο για να συνέλθω και 11:30 ήμουν γήπεδο.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, από την αδρεναλίνη, με τα συναισθήματα, δεν μου έχει βγει η κούραση, τίποτα. Έχουμε τελικό την Δευτέρα, έχουμε τρεις μέρες ξεκούραση. Θα ξεκουραστώ καλά», δήλωσε στην Cosmote tv.

Διαβάστε επίσης