Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ομάδες από την Ελλάδα συνεχίζουν στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και τα... δεύτερα του! Και πάνε για ΚΟΥΠΑ!

Δύο ομάδες από την Ελλάδα συνεχίζουν στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός και τα... δεύτερα του! Και πάνε για ΚΟΥΠΑ!
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 19:33

Ιστορικός ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με την πρόκριση στα πέναλτι επί της Φενέρμπαχτσε. Μία πρόκριση που θα μείνει στην ιστορία. Μία μεγάλη επιτυχία του Θρύλου, που βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ημιτελικούς του Europa Conference League (2-9/5) και θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα για μια θέση στον τελικό της «Opap Arena».

Λίγες ώρες μετά την τεράστια πρόκριση της ομάδας του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League, σειρά πήρε η Κ19 των «ερυθρολεύκων» που αντιμετώπισε τη Ναντ στη Νιόν με φόντο την είσοδο στον τελικό του UEFA Youth League.

Ο Ολυμπιακός, υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, πήρε και εκεί την πρόκριση αλλά στον τελικό, στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας με 3-1 και έτσι στον τελικό της Δευτέρας περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Πόρτο-Μίλαν.

Aπίστευτο, αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη! Με την πρώτη ομάδα και τα «λιοντάρια» του Θρύλου! Η φράση του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου για την ομάδα του Πειραιά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ! Στην κουβέντα με τον Μανώλη Λιδάκη και τον Μπάμπη Στόκα, είχε πει πώς «Δύο ομάδες υπάρχουν στην Ελλάδα: Ο Ολυμπιακός και τα… δεύτερά του». Θα την δανειστούμε, λοιπόν και θα την παρερμηνεύσουμε λίγο διαφορετικά μετά και τα σπουδαία ευρωπαϊκά επιτεύγματα των δύο ποδοσφαιρικών ομάδων.

Δύο ομάδες από την Ελλάδα συνεχίζουν στην Ευρώπη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ! Και πάνε για ΚΟΥΠΑ!

Στιγμές Ολυμπιακές, στιγμές ανεπανάληπτες που κάνουν περήφανη όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

Ο... γουρλής Κουτσίδης!

Ο... γουρλής Κουτσίδης!

Ο νεαρός στόπερ του Θρύλου έχει ζήσει τα πάντα μέσα σε 16 ώρες και έχει φέρει τύχη στον Σύλλογο!