Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πιστεύουν!

Το πιστεύουν!
Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024 - 03:10

Μόνο ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας. Ο Θρύλος την M.Πέμπτη (2/5) δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα. Τον πρώτο «τελικό» για την πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχουν και τη δίψα αλλά και τη θέληση, προκειμένου να πάρουν το ζητούμενο στο ματς. Φυσικά, αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη ή ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στις 9 Μαΐου στο Ναό, προκειμένου ο Θρύλος να φτάσει στο στόχο του.

Οι «ερυθρόλευκοι» μαζί με τον κόσμο τους, ο οποίος θα βρεθεί και στο Μπέρμπιγχαμ μιας και έχει εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια που έδωσαν οι Άγγλοι, θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να ωθήσουν την αρμάδα του «Μέντι» για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με το οποίο θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Απέχουν πια δύο ματς από το να βρεθούν στον τελικό του Europa Conference League που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και άπαντες το πιστεύουν ακράδαντα ότι θα το πετύχουν.

Μην ξεχνάμε, ότι ο Θρύλος ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει σε έναν τέτοιο αγώνα. Το έχει κάνει ξανά, άλλωστε, και φέτος, αλλά και στο παρελθόν τόσες και τόσες φορές!

Διαβάστε επίσης