Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εξήγηση του Ιμπόρα στο «θαύμα» του Μεντιλίμπαρ!

Η εξήγηση του Ιμπόρα στο «θαύμα» του Μεντιλίμπαρ!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 10:34

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε και για τους αγώνες με την Άστον Βίλα και τον Ουνάι Έμερι τον οποίο και θα βρει απέναντι του. Και ενώ στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με επιτυχία…

-Πως πέτυχε ο Μεντιλίμπαρ αυτό το θαύμα;

-Με ηρεμία, κάνοντας απλά και εύκολα πράγματα, ήταν κοντά με τους ποδοσφαιριστές. Ήταν ευθύς και ξεκάθαρος και μας μετέφερε τις ιδέες του. Η ομάδα στο σύνολο της προσαρμόστηκε με αποτέλεσμα να τον εμπιστευθεί περαιτέρω η διοίκηση και να του ανανεώσει το συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Η διοίκηση επιθυμεί να φτιάξει ένα πρότζεκτ με πυρήνα τον Μεντιλίμπαρ, καθώς όπως ήδη είπα κατάφερε να ανταπεξέλθει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες φέρνοντας σπουδαία αποτελέσματα.

-Μίλησα με τον ίδιο τον Μεντιλίμπαρ και μου είπε ότι η προσαρμογή του ήρθε με απλό και φυσικό τρόπο. Για παράδειγμα δεν χρειάστηκε καν να μάθει αγγλικά, επειδή όλοι μιλάτε ισπανικά.

-Ναι, είναι αλήθεια. Είμαστε πολλοί ισπανόφωνοι, όπως και Πορτογάλοι, πράγμα που επιτρέπει την μεταξύ μας επικοινωνία. Έχει τον προσωπικό του διερμηνέα, αλλά βοηθάμε όλοι στη διάδοση των λόγων του στους μη ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές.

-Την Πέμπτη έχουμε μία μάχη ανάμεσα σε δύο σπουδαίες προσωπικότητες για την Σεβίλλη. Αστον Βίλα-Ολυμπιακός ή καλύτερα Έμερι εναντίον Μεντιλίμπαρ. Πώς αισθάνεσαι που θα αντιμετωπίσεις τον Ουνάι Έμερι;

-Έχω μεγάλο κίνητρο για να αντιμετωπίσω τόσο μια ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η Άστον Βίλα όσο και τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος θα έχει μελετήσει την κάθε λεπτομέρεια του αγώνα μαζί με το τιμ του. Το κίνητρο είναι μεγάλο γιατί γνωρίζω τον τρόπο προετοιμασίας της Άστον Βίλα του Έμερι.

Διαβάστε επίσης

Κωνσταντή, σήκωσε τείχος!

Κωνσταντή, σήκωσε τείχος!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού καλείται απόψε να δείξει το απόλυτο ταλέντο του, κρατώντας το «μηδέν» για τον Θρύλο στο «Βίλα Παρκ».