Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμερι: «Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση...»

Έμερι: «Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση...»
Κυριακή, 5 Μαΐου 2024 - 20:25

Kακή εμφάνιση και ήττα με κομβική απώλεια πριν τον Ολυμπιακό για την Άστον Βίλα! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράϊτον εκτός έδρας, έχοντας μια σημαντική απώλεια, αυτή του φορμαρισμένου Μόργκαν Ρότζερς που αποχώρησε τραυματίας στο 25'. Όλα αυτά τέσσερις ημέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς της Πέμπτης (9/5, 22:00) στο Ναό.

Μετά το ματς ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι στάθηκε στην απογοητευτική παρουσία της Άστον Βίλα στο χορτάρι και στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκε και ο Ουνάι Έμερι.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν αξίζει τίποτα από τον αγώνα, ενώ σε ερώτηση για το αν έπαιξε ρόλο η κούραση ανέφερε:

«Ίσως, αλλά δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Χάσαμε, αλλά δεν αξίζαμε περισσότερα. Προσπαθήσαμε να σταματήσουμε το αγωνιστικό τους σχέδιο, αλλά δεν ήμασταν επιτυχείς. Δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες, κόρνερ και πλάγια. Ήταν πιο επικίνδυνοι.

Δεν θέλω να δω τίποτα για την Τότεναμ. Η πρόκριση στο Champions League είναι στα δικά μας χέρια. Θέλω να αναρρώσουμε και να ανανακτήσουμε ενέργεια ώστε να είμαστε φρέσκοι».

Διαβάστε επίσης