Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 10:51

Τεράστια είναι η ανυπομονησία που επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για να γράψει ιστορία και να βρεθεί για πρώτη φορά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όμως, για να συμβεί αυτό, πρέπει να τελειώσει τη δουλειά κόντρα στην Άστον Βίλα, το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00) στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Θρύλος έχει για μία ακόμη φορά ραντεβού με την ιστορία του, με όλους στις τάξεις της ομάδας να μην βλέπουν την ώρα για τη σέντρα της αναμέτρησης, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την υπέρβαση.

Μία ημέρα νωρίτερα από τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, λόγω μια καθολικής γιορτής στο Βέλγιο την Πέμπτη, η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί τη Φιορεντίνα στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό.

Πρόκειται για τη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Ιταλών στο «Αρτέμιο Φράνκι» στην πρώτη αναμέτρηση, με τους «βιόλα» να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση και το πλεονέκτημα. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει κλειδώσει ακόμα και οι Βέλγοι αναμφίβολα διατηρούν σοβαρές ελπίδες για την πρόκριση. Από αυτό το ζευγάρι θα βγει ο φιναλίστ του τελικού Conference League.

Πηγή φώτο: ACF Fiorentina

Διαβάστε επίσης