Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκαθαρίζει ο αντί-Ορτέγκα

Ξεκαθαρίζει ο αντί-Ορτέγκα
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 10:31

Η παρουσία του Φρανσίσκο Ορτέγκα στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει τεθεί νοκ άουτ για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα, την Πέμπτη (9/5, 22:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Γι’αυτό ο Ομάρ Ρίτσαρντς σε πλήρη ετοιμασία για να παίξει βασικός στη ρεβάνς της Πέμπτης (9/5) με την Άστον Βίλα και την κορυφαία διάκριση που ψάχνει ο Ολυμπιακός εάν περάσει στον τελικό του Conference League.

Ο Άγγλος μπακ ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Ορτέγκα όταν ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο Μπέρμπιγχαμ, έχοντας και τώρα πολύ σοβαρές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα παρότι υπάρχει και η επιλογή του Κίνι για τη θέση.

Όπως κι αν έχει, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνει να έχει στο μυαλό του για τη διάρκεια του αγώνα και τους δύο παίκτες. Η ετοιμότητα και οι ιδιαίτερες ικανότητες του καθενός στον τρόπο παιχνιδιού που έχει επιλέξει ο προπονητής θα παίξουν το ρόλο τους για την ενδεκάδα.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις του αρχικού σχήματος, θα είναι υπόλοιποι 10 που έπαιξαν και στο Μπέρμπιγχαμ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Διαβάστε επίσης

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!

Κλαμπ Μπριζ και Φιορεντίνα κοντράρονται στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό με φόντο τον τελικό περιμένοντας τον Ολυμπιακό.