Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρατηρήσεις και βίντεο ανάλυση για Άστον Βίλα!

Παρατηρήσεις και βίντεο ανάλυση για Άστον Βίλα!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 12:29

Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το απόγευμα στο Ρέντη την τελευταία του «πρόβα» για την ιστορική αναμέτρηση με την Άστον Βίλα, μετά και το 4-2 του πρώτου αγώνα στην για τα ημιτελικά του Conference League.

Ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να υπάρξει ούτε ώρα χαμένη στο Ρέντη και έτσι έγινε «βιντεοθεραπεία». Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες του ετοίμασαν videos για τους ποδοσφαιριστές για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του πρώτου παιχνιδιού.

Αναλύσεις που ξεκίνησαν από την Τρίτη και θα συνεχιστούν σήμερα Τετάρτη. Ο Ισπανός τεχνικός έχει επικεντρωθεί στο σκέλος των λαθών στην άμυνα και γενικότερα των λαθών που έγιναν στις φάσεις των 2 γκολ της Άστον Βίλα.

Ο Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται νέα… κόλπα με τους Άγγλους, προετοιμαζόμενος για να την πιάσει στον… ύπνο. Θα υπάρξουν μερικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν με την επιθετική λειτουργία, που θα είναι διαφοροποιημένες σε σχέση με το πρώτο ματς.

Φυσικά και παραμένει η βασική λειτουργία, η οποία είναι η εκμετάλλευση του Ελ Καμπί, που θα παίξει ξανά στο όριο του οφσάιντ, όταν η Άστον Βίλα έχει ψηλά την άμυνα της, κάτι που συνηθίζει.

Διαβάστε επίσης

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!

Θα ξέρει τον άλλο φινάλιστ!

Κλαμπ Μπριζ και Φιορεντίνα κοντράρονται στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό με φόντο τον τελικό περιμένοντας τον Ολυμπιακό.