Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορεξάτος και συνειδητοποιημένος για το όνειρο!

Ορεξάτος και συνειδητοποιημένος για το όνειρο!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 10:43

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Φιορεντίνα, την οποία θα αντιμετωπίσει σε μια εβδομάδα, στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναφορικά με τον τελικό του Conference League.

Θα είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός και μαζί θα έχει τον κόσμο του, όπου έχει γίνει κι ένας χαμός με τα εισιτήρια. Βέβαια η Φιορεντίνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς θα μετάσχει για 2η σερί σεζόν στον τελικό του Conference League.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για τον επιθυμητό στόχο. Ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνουν και γιαυτό δεν υπήρχουν πανηγυρισμοί ή υπερβολικές εκδηλώσεις από κανέναν μέχρι τον τελικό. Το πάνε βήμα-βήμα. Και αυτό είναι καλό σημάδι. Την ερχόμενη Τετάρτη στην OPAP Arena θα ζήσει πρωτόγνωρες στιγμές με τουλάχιστον 9.000 ΓΑΥΡΟΥΣ, μέσα και ένας θεός ξέρει πόσους ακόμα απ´εξω για να βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό. Δεν θα είναι πάρτι, θα είναι μάχη και αυτό οφείλουν να το έχουν στο μυαλό τους όλοι όσοι βρεθούν εκεί.

Διαβάστε επίσης