Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρέλαση «κατασκόπων» και προσωπικοτήτων στoν τελικό του Conference!

Παρέλαση «κατασκόπων» και προσωπικοτήτων στoν τελικό του Conference!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 14:06

«Πράματα και θάματα» κάνει, τη φετινή σεζόν στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός! Και είναι λογικό, όλη η Γηραιά Ήπειρος να ασχολείται με τον Θρύλο και την «τρελή» πορεία του ως τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του. Στις 29/5, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Φιορεντίνα στην «AEK Arena», για τον τελικό του Conference League, στη μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Mάλιστα, στο σπουδαίο event θα δώσουν το παρών σκάουτερ από πολλές χώρες και από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ομάδες από την Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και οι τέσσερις «μεγάλοι» της Πορτογαλίας (Σπόρτινγκ, Μπενφίκα, Πόρτο και Μπράγκα) θα βρεθούν στα επίσημα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Επίσης, το «παρών» θα δώσουν και εκλεκτές προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και του Ολυμπιακού. Θα ζήσουν τη γιορτή αυτή παίκτες αλλά και προπονητές του παρελθόντος των Πειραιωτών, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο σύλλογο.

Το είπε και ο Κώστας Καραπαπάς στην επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του για να βρίσκονται αυτοί oι άνθρωποι που έχουν γράψει με την ερυθρόλευκη ριγωτή και σύντομα θα μάθουμε ποιοι θα είναι αυτοί.

Διαβάστε επίσης