Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός και οι (πολλοί) ενδιαφερόμενοι...

Ο Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός και οι (πολλοί) ενδιαφερόμενοι...
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 13:27

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει «διαλύσει» κάθε επιθετικό ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και είναι λογικό, να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού με τις επιδόσεις του. Μάλιστα, ιστοσελίδα από το Μαρόκο, αναφέρθηκε σε κάποιους ενδιαφερόμενους, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η Ίπσουιτς Τάουν και η Λέστερ Σίτι στην Premier League, η Γαλατασαράι στη Super Lig, ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά έχοντας παίξει εκεί στη Χατάισπορ, και η Αλ Σαμπάμπ στο SPL ενδιαφέρονται για τον Μαροκινό επιθετικό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε αγώνες είναι και οι σύλλογοι της Ligue 1, αλλά ακόμη δεν έχουν φιλτραριστεί ονόματα».

Συνέχισε το ρεπορτάζ: «Συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Ελ Κάαμπι πιθανότατα θα πρέπει να φύγει από τον ελληνικό σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, αλλά πρώτα θα παίξει τον τελικό της Conference League με τη Φιορεντίνα, στις 295, προτού αποφασίσει για το μέλλον του. Στα 30 του, ο Ελ Κάαμπι είναι ένας έμπειρος επιθετικός που έχει ήδη αγωνιστεί σε διαφορετικά πρωταθλήματα. Η φυσική του δύναμη, η αίσθηση του γκολ και η ικανότητά του να παίζει με την πλάτη στο τέρμα τον κάνουν ένα ενδιαφέρον προφίλ για πολλούς συλλόγους».

Και καταλήγει το θέμα του almountakhab: «Στο μεταξύ, ο Μαροκινός επιθετικός επικεντρώνεται στον τελικό της Conference League με τον Ολυμπιακό, μια διοργάνωση που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο να λάμψει».

Διαβάστε επίσης