Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους... φτιάχνει ο «Μέντι»!

Τους... φτιάχνει ο «Μέντι»!
Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 - 09:35

Στην τελική... ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον ιστορικό μεγάλο τελικό του Conference League, με αντίπαλο την Φιορεντίνα στην OPAP Arena.

Θα είναι το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός και μαζί θα έχει τον κόσμο του, όπου έχει γίνει κι ένας χαμός με τα εισιτήρια. Βέβαια η Φιορεντίνα χρειάζεται μεγάλη προσοχή καθώς θα μετάσχει για 2η σερί σεζόν στον τελικό του Conference League.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για τον επιθυμητό στόχο. Ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του γνωρίζουν καλύτερα από όλους τι πρέπει να κάνουν και γι’ αυτό δεν υπάρχουν πανηγυρισμοί ή υπερβολικές εκδηλώσεις από κανέναν μέχρι τον τελικό. Το πάνε βήμα-βήμα. Και αυτό είναι καλό σημάδι.

Αγωνιστικά άλλωστε είναι όλοι έτοιμοι, έτσι και αλλιώς όμως είμαστε στο φινάλε της σεζόν, η ομάδα έχει όσα χρειάζεται για να παλέψει την Τετάρτη.

Ο Μεντιλίμπαρ εξάλλου τους έχει προετοιμάσει κατάλληλα για τον ιστορικό τελικό. Τους έχει κάνει ιδιαίτερα μαθήματα, τους έχει προετοιμάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά, δεν θέλει να τους φορτώσει κι άλλα βάρη στις πλάτες του.

Ξέρει από τελικούς ο Μεντιλίμπαρ, ξέρει καλά τι χρειάζεται και ποια είναι η σωστή διαδικασία για να οδηγήσεις μία ομάδα στη «μάχη» και ελπίζουμε να γράψει ιστορία και με τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης