Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεντιλίμπαρ: «Το πιο σημαντικό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία νικητή»

Μεντιλίμπαρ: «Το πιο σημαντικό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία νικητή»
Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 - 00:05

Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κατανοεί τη σημασία, την οποία αποκτά o μεγάλος τελικός του Conference League, την Τετάρτη της 29ης Μαΐου. Θέλιε θα διεκδικήσει μια θέση στον… ήλιο με τον Στρατηγό «Μέντι». Σε αυτό θέλει να βάλει την σφραγίδα του. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός εκτός από την απόλυτη επιτυχία τού να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο, «παίζει» κι ένα πολύ καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν και θα είναι η πιο μεγάλη επιτυχία μετά την κατάκτηση της Κούπας, μετά από μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά.

Περί του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο λόγος, με τον Ισπανό τεχνικό να μιλά στην κάμερα της Cosmote TV για τον άνθρωπο πίσω από τον προπονητή, αλλά και τη νοοτροπία νικητή που απέκτησαν οι Πειραιώτες με την άφιξή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά ένα κομμάτι των όσων είπε για τη μαγική φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού:

«Το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι η νοοτροπία του νικητή. Έλλειπε ότι ήρθα εδώ. Δεν θέλω να πω ότι την έφερα εγώ αλλά όλοι μαζί καταφέραμε να βρούμε αυτή τη νοοτροπία και την πίστη για τη νίκη.

Φέρομαι σε όλους με τον ίδιο ωραίο τρόπο. Είμαι ένας αρκετά ανοιχτός και προσιτός άνθρωπος. Προσπαθώ να διατηρώ μία κανονικότητα και ηρεμία στην ομάδα. Ήθελα να κερδίσω κάποιους παίκτες και όσο περνάει ο καιρός κερδίζω όλο και περισσότερους».

Σε ερώτηση για το ότι προτού αναλάβει ο Καρβαλιάλ είχε γίνει κουβέντα για εκείνον ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε: «Εγώ ο ίδιος δεν είχα μιλήσει. Είχε γίνει μία συζήτηση (για εκείνον) όταν έφυγε ο Μαρτίνεθ και πριν έρθει ο Καρβαλιάλ. Υπήρχε Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής και κάτι είχε αναφέρει αλλά εγώ ο ίδιος δεν είχα μιλήσει».

Διαβάστε επίσης