Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κομβικό το ταξίδι στην Κύπρο

Κομβικό το ταξίδι στην Κύπρο
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 17:19

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Θρύλου ολοκληρώθηκαν πολύ νωρίς φέτος και η ομάδα έχει την ευκαιρία να κάνει τον προγραμματισμό της γρήγορα έτσι, ώστε να είναι πανέτοιμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Οι προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και μάλιστα την Τρίτη αναχωρούν για την Κύπρο. Εκεί θα παίξουν δύο φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Όπως σημειώνεται στον «ΓΑΥΡΟ» της Κυριακής, για όσους δεν το έχουν εκτιμήσει σωστά, αυτό το ταξίδι είναι πολύ κρίσιμο και καθοριστικό για πολλούς και για πολλά πράγματα.

Αρχικά, πρόκειται για δύο φιλικά ματς τα οποία είχε ζητήσει ο τεχνικός του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου να γίνουν για να δοκιμάσει κυρίως τους δανεικούς. Γι’ αυτούς ξεκίνησε η ιστορία με τους αγώνες στην Κύπρο, αφού ο Ισπανός θέλει να τους τσεκάρει μέσα από παιχνίδια. Είναι καθοριστικά και κρίσιμα τα ματς για το μέλλον των δανεικών ποδοσφαιριστών. Και δεν είναι μόνο αυτοί που θα κριθούν στην Κύπρο.

Πρόκειται για ένα ταξίδι που θα κρίνει και πολλά άλλα θέματα. Πέρα από το ότι στην Κύπρο θα βρίσκεται η ομάδα, μαζί της θα είναι διοικητικά στελέχη. Πρώτα απ’ όλα ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης που θα πάει στην Κύπρο για τα δύο φιλικά παιχνίδια. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Εντουάρντο Μαθία, θα είναι και αυτός στην Κύπρο και φυσικά γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρξουν συναντήσεις κορυφής. Την αποστολή θα την ακολουθήσει και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος υπάρχει πιθανότητα να συναντηθεί εκεί με τον πρόεδρο.

Πέρα από αυτό, όμως, όπως είναι φυσικό θα είναι παρών και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επίσης θέλει να μείνει ο Κέβιν στον Ολυμπιακό και φυσικά θα παίξει και αυτός τον ρόλο του στο θέμα του Βέλγου.

Κατά τα άλλα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό και με τον Μαθία. Θα παρθούν αποφάσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Θρύλου και για τις επόμενες κινήσεις. Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, το ταξίδι στην Κύπρο μόνο απλή υπόθεση δεν είναι για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

Πόσα θες να μας τρελάνεις;

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μιραλάς, ο Ενροτό είναι, όμως, το… θέμα. Αύριο ή στην Κύπρο συνάντηση του παίκτη με τον πρόεδρο.

Βλέπει «λαβράκια»

Βλέπει «λαβράκια»

Τον νεαρό Ρουμάνο Χιμτσίνσκι, όπως και τον 17χρονο Σέρβο Μπάντιτς είναι πιθανό να τσεκάρει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τη Δευτέρα.

Βγάζουν πρόγραμμα... διακοπών!

Βγάζουν πρόγραμμα... διακοπών!

Αρκετή δουλειά έχουν τα μέλη του ιατρικού και του τεχνικού τιμ του Θρύλου, καθώς θα πρέπει να δοθούν στους παίκτες τα ειδικά προγράμματα που πρέπει να ακολουθούν στην περίοδο των διακοπών…