Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικητές και στα φιλικά!

Νικητές και στα φιλικά!
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 20:25

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έχουν μάθει να κερδίζουν όλα τα ματς που έχουν να δώσουν. Για αυτούς δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν είναι επίσημα ή φιλικά παιχνίδια, δεν θέλουν ποτέ να χάνουν. Κάτι που το απέδειξαν και στο φιλικό ματς που έδωσαν με τον Άρη Αμφιάλης στο γήπεδο «Σιταποθήκες», λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Final 4 που έγινε στη Λάρισα.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Δημήτρη Τερεζόπουλου νίκησαν με σκορ 2-1 την αντρική ομάδα του Άρη Αμφιάλης και περισσότερο χρόνο συμμετοχής πήραν οι... ρεζέρβες του Θρύλου, που έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στον αγώνα, όταν ο Κατσούλης από τα δεξιά έβγαλε την συρτή σέντρα στην αντίπαλη περιοχή και ο επερχόμενος Πουλάκης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι αντίπαλοι ισοφάρισαν σε 1-1 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη παρά τις πολλές αλλαγές που έκανε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Τερεζόπουλος, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στο ίδιο... μοτίβο και μπόρεσαν να σημειώσουν το γκολ που τους έδωσε και τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο Παπασάββας βγήκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Άρη Αμφιάλης και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Βλάχος, Κατσιγιάννης, Σωτηράκος, Τζανετόπουλος, Π. Γεωργιάδης, Κουκουράκης, Κατσούλης, Φουκαράς, Γκόγκιτς, Πασαλίδης, Πουλάκης, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Χουτεσιώτης, Γκούτσιος, Παπαδιώτης, Οικονομάκος, Παπασάββας, Καρκασίνας, Αραμπατζής. Να σημειωθεί πως ο Γκούτσιος τραυματίστηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, χωρίς όμως να αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό.

Διαβάστε επίσης

«Θαυμάζω τον Πάντελιτς»

«Θαυμάζω τον Πάντελιτς»

Ο Μίλγιαν Μρντάκοβιτς του Απόλλωνα Λεμεσού μίλησε στο gavros.gr τονίζοντας ότι θαυμάζει τον Μάρκο Πάντελιτς.

«Έφτασε ο καιρός...»

«Έφτασε ο καιρός...»

Ο ποδοσφαιριστής από την Σιέρα Λεόνε, Μουσταφά Μπανγκουρά, είναι έτοιμος για το μεγάλο... βήμα

Κοντά με τον κόσμο

Κοντά με τον κόσμο

Με επικεφαλείς των συνδέσμων των οπαδών του Θρύλου στην Κύπρο συναντήθηκε ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, που μίλησε για πιο δυνατό Ολυμπιακό στο μέλλον!

Αυλαία με τσεκάρισμα!

Αυλαία με τσεκάρισμα!

Το τελευταίο ματς της σεζόν δίνει ο Θρύλος κόντρα στον Απόλλωνα Λ. (20.30), με τον Βαλβέρδε να τσεκάρει δανεικούς και Μπανγκουρά.