Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θετικός ο Χλέμπ

Θετικός ο Χλέμπ
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 01:40

Εδώ και καιρό ο ΓΑΥΡΟΣ έχει γράψει για το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Αλεξάντερ Χλεμπ. Ο Λευκορώσος μεσοεπιθετικός έιναι ένας παίκτης που αρέσει πάρα πολύ και θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στον Θρύλο.

Όμως υπάρχει το ερώτημα κατά πόσο έρχεται στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό να αγωνιστεί. Ένα ερώτημα που απαντήθηκε και μάλιστα τα μαντάτα ήταν πολύ ενθαρρυντικά. Ο ποδοσφαιριστής έχει πει στον ατζέντη του ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό από τη στιγμή μάλιστα που θα συμμετέχει στο Champions League.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του, αυτές είναι περίπου ίδιες με του Πιζάρο. Δηλαδή λίγο κάτω από τα 2 εκ. ευρώ. Πάντως από την πλευρά των εκπροσώπων του παίκτη προκύπτει ότι με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο και μία γενναία προκαταβολή όλο το πακέτο μπορεί να βγει ποιο οικονομικό.

Διαβάστε επίσης

Ο

Ο "έλεγχος" των μικρών

Το gavros.gr αναλύει την πρόοδο των μικρών ποδοσφαιριστών του Θρύλου, δανεικών σε ομάδες της Football League και Football League 2.

Κρούση για Σηφάκη

Κρούση για Σηφάκη

Το θέμα του τερματοφύλακα είναι ένα από τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό.

Παραιτήθηκε ο Κομινάκης

Παραιτήθηκε ο Κομινάκης

Την παραίτησή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε για επαγγελματικούς λόγους ο Σωκράτης Κομινάκης.

Σκέψεις για Αντούριθ (vid)

Σκέψεις για Αντούριθ (vid)

Μπορεί ο Ολυμπιακός να διαθέτει επτά επιθετικούς στο ρόστερ αλλά ουσιαστικά μόνο ο Μιραλάς είναι αμετακίνητος.