Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις για Αντούριθ (vid)

Σκέψεις για Αντούριθ (vid)
Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 - 22:01

Ο Ολυμπιακός την νέα σεζόν θα έχει εκτός των άλλων και το Champions League. Σίγουρα ο Θρύλος θα κυνηγήσει το καλύτερο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά για υπάρξουν πιθανότητες πρέπει το ρόστερ να αποτελείται από ικανούς και άξιους παίκτες.

Γι’αυτό άλλωστε ο πρόεδρος του Θρύλου μεριμνεί ούτως ώστε τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί ένας άλλος Ολυμπιακός. Για να σταθείς όμως στο Champions League χρειάζεται και επιθετικός που να το «ματώνει» το πλεκτό. Ένας γκολτζής.

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή έχει 7 επιθετικούς στο ρόστερ αλλά από όλους αυτούς μόνο ο Μιραλάς θεωρείται σίγουρος. Οι υπόλοιποι, είναι είτε προς πώληση είτε δανεικοί είτε δεν υπολογίζονται.

Ο Βαλβέρδε έχιε στο μυαλό του ότι χρειάζεται ακόμα ένας για την γραμμή κρούσης της ομάδας ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των Πάντελιτς ή Τζιμπούρ. Μάλιστα φέρεται να έχει μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Εντουάρντο Μαθία και να τους έχει μεταφέρει τι ακριβώς θέλει.

Ο Ιδανικός λοιπόν παίκτης που θα ήθελε ο Βαλβέρδε στα ερυθρόλευκα είναι ο Αντούριθ ο οποίος φεύγει από την Βαλένθια και πιθανότατα να πάρει τον δρόμο προς το Λιμάνι. Ειδικά στην περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος από τους Τζιμπούρ ή Πάντελιτς.

Διαβάστε επίσης

Παραιτήθηκε ο Κομινάκης

Παραιτήθηκε ο Κομινάκης

Την παραίτησή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλε για επαγγελματικούς λόγους ο Σωκράτης Κομινάκης.

Θετικός ο Χλέμπ

Θετικός ο Χλέμπ

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει ο Χλεμπ να παίξει στον Ολυμπιακό όπως διεμήνυσε στον ατζέντη του.

Ξανά για Ερμάς

Ξανά για Ερμάς

Τον Αντίλ Ερμάς συνδέει με τον Θρύλο δημοσίευμα στην πατρίδα του...