Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρούση για Σηφάκη

Κρούση για Σηφάκη
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 05:35

Από την ελληνική αγορά λίγοι είναι αυτοί που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Ο Ελντίν Γιακούποβιτς, ο Μάχο του οποίου η περίπτωση τελειώνει καθώς θέλει να παίζει βασικός και στον Ολυμπιακό προορίζονταν για δεύτερος, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Σάχα και ο Σηφάκης.

Ο γκολκίπερ του Άρη είναι πολύ καλός, διεθνής και σε πολύ καλή ηλικία. Στην Θεσσαλονίκη ψιθυρίζονταν χτες ότι ο Θρύλος έκανε κρούση για τον Μιχάλη Σηφάκη. Έναν τερματοφύλακα που είναι επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Ράντου.

Όι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός διεμύνησε στον Άρη ότι θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του ανεξάρτητα από τις διοικητικές εξελίξεις που θα υπάρξουν στους «κίτρινους». ο παίκτης έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του 2 εκ ευρώ, ενώ ο Άρης τον παραχωρεί με ένα ποσό στο 1,6 εκ ευρώ.

Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να δώσει ένα τέτοιο ποσό αλλά στην καλύτερη τα μισά λεφτά από αυτά που ζητάει ο Άρης. Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε αγωνίστηκε ως δανεικός στον Θρύλο και δεν αποκτήθηκε για 300.000 ευρώ.

Βέβαια καλά όλα αυτά αλλά υπάρχει η περίπτωση ο παίκτης να φέρει αντιρρήσεις και αυτό γιατί αν προορίζεται για δεύτερος τερματοφύλακας, θα χάσει την θέση του στην Εθνική.

Διαβάστε επίσης

«Ολυμπιακό ή εξωτερικό»

«Ολυμπιακό ή εξωτερικό»

Αν δεν μείνει στον Ολυμπιακό τότε θα αγωνιστεί στο εξωτερικό δήλωσε ο μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου.

Ο

Ο "έλεγχος" των μικρών

Το gavros.gr αναλύει την πρόοδο των μικρών ποδοσφαιριστών του Θρύλου, δανεικών σε ομάδες της Football League και Football League 2.

Θετικός ο Χλέμπ

Θετικός ο Χλέμπ

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν έχει ο Χλεμπ να παίξει στον Ολυμπιακό όπως διεμήνυσε στον ατζέντη του.